Ostin taannoin kokeiltavaksi pari LM317T regulaattoria. Kasasin kokeeksi säädettävän vakiovirtalähteen ja se toimikin sinänsä nätisti kuormana ainakin pieni jostain hamstrattu DC moottori sekä nivaska alkaliparistoja. Testasin samalla friwon akkulaturi/virtalähdettä. Pitää jossain välissä kuvata sen sisukset. Periaatteessa siinä on muuntaja, tasasuuntaaja ja sarjavastus annon kanssa. Sarjavastuksen rinnalla on LEDi vastuksineen joka syttyy jos laitteesta imetään tarpeeksi virtaa (akkua ladatessa). Voisi ostaa noita pari lisää kun niillä on jonkun verran potentiaalisia käyttötarkoituksia.

Ongelma kytkennässä ilmeni vasta kun mittailin sitä kiinteän vastuksen kanssa ja virta ei täsmännytkään laskelmia. Näyttää siltä että molemmat regulaattorit tekevätkin vain noin 0.8-0.9V jännitteen vastukselle. Siitä laskien virta täsmää myös. Erikoinen heitto mittauksissa vai jotain ihan muuta?
What is this? Oheinen osa kaipaisi tunnistusta. Resistanssi näyttää avointa, ei reagoi matalaan jännitteeseen. Purettu ilmeisesti vanhasta videosta tjsp.