Mietin tuossa kävellessäni pitkin lattioita että olisi hauska jos pieneen muistisoittimeen voisi lähettää musiikkia esim bluetoothin yli. PAN-verkossa voisi lyhyellä säteellä tosiaan tehdä jotain sellaista.

Laite voisi vielä toimia samalla handsfreenä. Tai miksei, jos akut kestää, voisi suoraan soitella puhelimella toisaalla olevasta arkistosta musiikkia. BT puhelimista kuitenkin löytyy helpommin kuin paljon muistitilaa. Ehkä myös tehoa purkuun. Samalla voisi ottaa vastaan vaikka IP-kantoisia ääniyhteyksiä tai verkkoradioita.

Kävi myös mielessä että BT discoveryllä ja pienellä julkipalvelulla voisi kuunnella lähistöllä olevien ihmisten musiikkia jos se näyttää kiinnostavalta. Sopivalla järjestelmällä voisi löytää yllättävää materiaalia vain istumalla bussissa tai kulkemalla tavaratalossa.

Piratismiksihan se toki leimattaisiin heti joten ehkä pitää ensin odottaa että ihmiset tajuavat että copyright on kuollut. Ei se kiristys toki vielä siihenkään lopu. Mutta tekniikka ei olisi kovin mutkikas käsienheiluttelutasolla jos sitä uskaltaisi käyttää ja sille saavuttaisi vähän kriittistä massaa.