Korjasin pari efektinraatoa jotka olivat joutuneet projektilaatikkoon. Boss DS-1 ja TW-1. Huomasin nyt että PODin läpi DS-1 on itse asiassa siedettävä mutta suoraan johonkin (ei-putki) vahvistimeen kuulostaa edelleen karmealta. Jos nyt vielä keksisi sellaisen maagisen piirteen joka tuon muutoksen aiheuttaa nin noitahan voisi jopa käyttää toisaalla. En enää ihmettele ihan niin paljoa miksi esim Vai jaksaa kehua laitetta.

Listalla on edelleen pieni kaksipaikkainen kuulokevahvistin, FET kokeiluja ja paljon muuta.

Asensin Solariksen yhdelle irtokoneelle kokeiluja varten ja hajotin sen bootloaderin plan9 asennuksessa. PC-rauta on rasittavaa. No, plan9 kuitenkin toimii. Saksaankin on noussut 9grid ja sieltä voisi saada vähän nopeammin toimivan tunnuksen kuin Tokiosta. Hauska järjestelmä. Kaunis monin paikoin ja pistää inhoamaan monia piirteitä muissa. Käytännöllisyys on kuitenkin aika rajallinen ja kaikki ei vielä oikein mahdu päähän.

GT4: 42.4% 7498pt 6536bss

Lotus classics oli hauska kisa, tosin siihen voisi kaivata lisääkin haastetta. DTM samoin, tosin sitä voisi ajaa muillakin autoilla. Endurancet ja gtwc ja merkkikisoja, tehtäviä ja special cond. on vielä edessä. GT4 on kaiken kaikkiaan ollut yllättävän hyvä vaikka ärsyttäviä piirteitä (huono flow valikoissa, moni turha palkintoauto ym)  löytyy edelleen.

Sain sitten yllättäen myös gmail tunnuksen.